Gvinet Paltrou izdaje svoju eko vilu vrednu preko 5 miliona dolara: Evo koliko košta noć VIDEO

Izvor: B92, 03.Avg.2023, 14:28

Gvinet Paltrou izdaje svoju "eko vilu" vrednu preko 5 miliona dolara: Evo koliko košta noć VIDEO

Zvuči gotovo neverovatno da možete iznajmiti kuću holivudske zvezde preko usluge Airbnb, pokrenute 2007. godine sa idejom jeftinog smeštaja kod domaćina. Ali desilo se.

Airbnb je odavno prerastao okvire pristupačnog 'noćenja s doručkom' za one koji nemaju hotel, a glumica Gvinet Paltrou smatrala je da je sjajno iznajmiti svoju kuću, čak i na jednu noć.

Prema The New York Post-u, u objavi o plaćenom partnerstvu na Instagramu u utorak, Gvinet Paltrou je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najavila da će na Airbnb-u izdavati 2prelepu malu kuću za goste” na svom imanju u Montesitu u Kaliforniji.

A u videu, prilično nekonvencionalna američka glumica provela je gledaoce kroz udoban stan – koji uključuje kadu, kamin na drva, zasvođene plafone i, naravno, proizvode za negu kože Goop-a, brenda koji je 50-godišnja dobitnica Oskara lansirala 2008. godine i veoma je uspešan.

Takođe je pokazala kako izgleda vinska soba i istakla da bi gosti sa Airbnb-a mogli da se pridruže njoj i njenom suprugu Bredu Falčuku na večeri.

"Usamljenost je ljudsko stanje, ali u poslednjih nekoliko godina, povećana izolacija i nedostatak zajednice učinili su naše živote još više fragmentiranim. Airbnb je imao briljantnu ideju da učini nešto da učini svet malo manje usamljenim, zbog čega pozivam da dođete da prenoćite u mom pansionu u Montesitu", rekla je Paltrou u objavi.

"Iako smo možda počeli kao stranci, nadam se da ćemo pronaći veze i sličnosti uz ukusan obrok. Lezite pored bazena, idite na jedno od mojih omiljenih planinarskih mesta i, naravno, imajte kupatilo napunjeno mojim omiljenim Goop proizvodima za zaista luksuzan boravak. Nadam se da ću vas uskoro ugostiti“, nastavila je Paltrou.

Rezervacije za jedno noćenje za dva gosta u Paltrou's Montecito Inn otvaraju se u 10:00 po pacifičkom vremenu u utorak, 15. avgusta. Termin za boravak je subota, 9. septembar, a ne navodi se da li će to biti jedina prilika za boravak na tom imanju.

Paltrou i Falčuk ​​su 2016. godine kupili imanje u Montesitu za 4,9 miliona dolara, a zatim proveli nekoliko godina u izgradnji "eko vile“. Pansion uključuje olimpijski bazen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.