Izvor: Domino Magazin, 18.Dec.2013, 05:08 (ažurirano 02.Apr.2020.)
Guščija supa
Viljuškom po ex-YU: Vojvođanska kuhinja
Pola mlade guske; veza zeleni; lovor; biber; so; 100 gr crnog luka
Ovo je jednostavno, da jednostavnije ne može biti. Ali, zato je ovo supa što će nadmašiti sve ostale. Dakle, glavica luka se prepeče na plotni, pa sve s povrćem, mesom naravno i začinima stavi u hladnu vodu i kuva na laganoj vatri dva sata.
Kada je gotovo, supa se procedi, pa ukuvaju rezanci ili knedle od griza.
Viljuškom >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << po ex-YU:
Vojvođanska kuhinja
Uređuje
Mika Dajmak
Specijalni dodatak svakog petka
na osam strana.
Sto jedno jelo (+ gurmanski bonus) za sve uzraste, svačiji džep, sva godišnja doba, sve ukuse...
Poručite odmah
150 din (+ PTT)
065/26 25 035
E-mail: malikuvar@sezampro.rs