Guščija supa

Izvor: Domino Magazin, 18.Dec.2013, 05:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Guščija supa

Viljuškom po ex-YU: Vojvođanska kuhinja

Pola mlade guske; veza zeleni; lovor; biber; so; 100 gr crnog luka

Ovo je jednostavno, da jednostavnije ne može biti. Ali,  zato je ovo supa što će nadmašiti sve ostale. Dakle, glavica luka se prepeče na plotni, pa sve s povrćem, mesom naravno i začinima stavi u hladnu vodu i kuva na laganoj vatri dva sata.

Kada je gotovo, supa se procedi, pa ukuvaju rezanci ili knedle od griza.

Viljuškom >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << po ex-YU:

Vojvođanska kuhinja



Uređuje

Mika Dajmak

Specijalni dodatak svakog petka

na osam strana.

Sto jedno jelo (+ gurmanski bonus) za sve uzraste, svačiji džep, sva godišnja doba, sve ukuse...

Poručite odmah

150 din (+ PTT)

065/26 25 035

E-mail: malikuvar@sezampro.rs

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.