Gulina ćerka je jedna od najlepših jugoslovenskih glumica, osvojila je celu naciju, ali otac je nije podržao

Izvor: Piplmetar.rs, 04.Avg.2017, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gulina ćerka je jedna od najlepših jugoslovenskih glumica, osvojila je celu naciju, ali otac je nije podržao

Srpska glumica Vladislava Vladica Milosavljević tokom dugogodišnje karijere ostvarila je zapažene filmske i pozorišne uloge, ali o njenom privatnom životu se ne zna mnogo.
Vladislava je ćerka istaknutog srpskog glumca Dragoljuba Gule Milosavljevića, međutim otac joj nije bio podrška kada mu je saopštila da je i ona izabrala njegov životni put.

 
Kao što je sama svojevremeno ispričala, dugo je sumnjao u njen talenat i trebalo mu je mnogo vremena da prihvati njen >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << rad, piše Kurir.

Taman kad je talentom i lepotom osvojila čitavu naciju, u jeku popularnosti, odlučila je da se privremeno povuče sa scene. Razloga je bilo nekoliko – rat, brak i majčinstvo.
Nastavak na sledećoj.

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.