Gradski WC

Izvor: Domino Magazin, 11.Jul.2011, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradski WC

Holandski dizajneri imaju ideju kako da reše najveći urbani problem današnjice

Izgleda da nemamo samo mi problem sa piškenjem na javnim mestima. Sada stiže još jedan sjajan proizvod upravo za ovakve aktivnosti u prirodi.

Zove se P-Tree i pomaže rešavanje najvećeg gradskog problema današnjice donoseći brojne koristi. Za početak oni koji stvarno žele da odu u wc sada neće to morati da rade ilegalno i uz bojazan da će ih uhapsiti komunalna policija. Ova sprava >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << omogućava bezbedno odlaganje tečnosti kod korenja drveta što će im zapravo prijati, a uz to cela stvar neće ni da smrdi posle upotrebe.

Sve su zamislili dizajneri holandskog studija Aandeboom kako bi rešili problem javnih toaleta. Kažu da svaka metropola bi trebalo da ima  baš ovakav javni WC. Makar bi mogli da se postavljaju petkom popodne i skidaju nedeljom uveče kako bi gomile pijanih klinaca imali gde da se olakšaju.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.