Izvor: Domino Magazin, 10.Dec.2019, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google Maps pomaže da pešači izbegnu opasne ulice

Google Maps ima novu opciju i pomaže da pešači izbegnu opasne ulice. Google radi na novoj mogućnosti namenjenoj aplikaciji Google Maps koja će unaprediti sigurnost korisnika. Sve je otkriveno u beta verziji popularne aplikacije a Google Maps će pešake upozoriti na mračne ulice koje su samim tim i opasnije. Google Maps će naglasiti dobro osvetljene […] The post Google Maps pomaže da pešači izbegnu opasne ulice appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Google Maps će vas uskoro obaveštavati koje su ulice dobro osvetljene

Izvor: B92, 11.Dec.2019, 10:39

Google Maps je, bez sumnje, jedna od najpopularnijih aplikacija na gotovo svakom uređaju. Tokom godina je prerastao iz jednostavnog alata za navigaciju u aplikaciju koja vam može preporučiti restorane, sprečiti vas da dobijete kaznu za prebrzu vožnju ili vam omogućava da naručite vožnju taksijem...Sada,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.