Godinama su krili vezu: Glumica konačno u javnosti predstavila novog dečka

Izvor: B92, 03.Feb.2018, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godinama su krili vezu: Glumica konačno u javnosti predstavila novog dečka

Američka glumica Kejti Holms se pojavila na gala večeri organizovanoj pre dodele Gremi nagrada u društvu svog partnera i kolege Džejmi Foksa.

Glumci Kejti Holms i Džejmi Foks su bili jedna od glavnih tema ove večeri, s obzirom da slavni par već godinama krije svoju emotivnu vezu.

Kako pišu svetski mediji, njih dvoje su zajedno još od 2013. godine. Iako su ih paparaci više puta uslikali zajedno, njih dvoje su navodno su držali vezu u tajnosti jer je Kejti tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razvoda potpisala ugovor u kome se obavezala da narednih pet godina neće eksponirati novog partnera.

Lepa brineta do sada u medijima nije komentarisala ovu romansu, te je ovo veče bio trenutak kada je ozvaničila vezu.

Kejti i Džejmi su blistali jedno pored drugog. Glumica je nosila zavodljivu crvenu haljinu, a on je odabrao klasično crno odelo sa leptir mašnom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.