Godinama je sakrivala lice od javnosti, a sada ga ponosno pokazuje!

Izvor: BKTV News, 04.Avg.2017, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godinama je sakrivala lice od javnosti, a sada ga ponosno pokazuje!

Bravo!

Ivanka Danišova ima retko oboljene pod nazivom Goldenharov sindrom, koje izaziva deformitet očiju, ušiju ili u najgorem slučaju cele strane lica.

Još od svog detinjstva, Ivanka se suočavala sa podsmehom svojih vršnjaka, koji su učinili da se oseća nesigurno i nesrećno.

Ona je godinama sakrivala lice, plašeći se osude drugih ljudi, ali to je nije sprečilo da završi fakultetske studije i obezbedi sebi pristojan život.

Ivanka je >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << danas uspešna advokatica. Lice je operisala dva puta, a u budućnosti planira još jednu operaciju koja bi trebalo dodatno da poboljša njen izgled.

Nedavno je na internetu pokrenula akciju prikupljanja novca.

Kampanja pod nazivom Rainbow for Ivanka" nastala je sa ciljem da skrene pažnju javnosti na ovu retku bolest, ali i da ohrabri druge ljude da se nikada ne predaju.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.