Glumicu optužuju da promoviše izgladnjivanje

Izvor: B92, 27.Feb.2024, 09:03

Glumicu optužuju da promoviše izgladnjivanje

Glumicu Anja Tejlor-Džoj optužili su na društvenim mrežama da "promoviše izgladnjivanje" i poremećaje u ishrani.

Nakon premijere drugog dela filma "Dina" glumica je podelila snimak iza kulisa na Instagramu koji je mnoge zgrozio. Na njemu se vidi da je korsetom snažno stisnula struk, zbog čega je izgledao preterano usko, piše Daily Mail.

Obožavaoci su bili šokirani njenim imidžom.

"Zar ne možemo da normalizujemo gladovanje?", "Da li shvatate koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su korseti štetni za zdravlje žena i da ih ne treba promovisati?", "Anja, volim te, ali ovo izgleda tako pro-ana", "Jesu li ti rebra u redu? Možeš li da dišeš? Kao, iskreno se pitam! :)", "Grubo. Očekivalo se više od tebe tbh. Mršavost nije šik", neki su od komentara na njenu objavu.

Podsećamo, ona je nedavno razbesnela i Muslimane, nakon što se na jednoj od premijera pojavila u haljini nalik na hidžab.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Slavnu glumicu optužuju da promoviše izgladnjavanje (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Feb.2024

Glumicu Anja Tejlor-Džoj optužili su na društvenim mrežama da "promoviše izgladnjivanje" i poremećaje u ishrani.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.