Izvor: B92, 31.Jan.2024, 22:44

Glumicu izbacili sa aplikacije za upoznavanje: "Ne treba mi muškarac, imam mačku"

Teri Hačer je izbačena s popularne aplikacije za upoznavanje Hinge jer je njen profil proglašen lažnim.

Glumica je to otkrila tokom pojavljivanja u emisiji Getting Grilled with Curtis Stone.

"Isprobala sam sve aplikacije, a probala sam i najnoviju. Probala sam Hinge", rekla je voditelju Kurtisu Stounu, otkrivši da ne upoznaje često ljude.

"Mislila sam si: 'Reći ću svemiru da sam ranjiva i da sam otvorena za nove mogućnosti.' To je ono što sam mislila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da će se dogoditi nakon pridruživanja aplikaciji Hinge. A onda su me samo tako izbacili s aplikacije", nastavila je glumica. Voditelj ju je pitao da objasni zašto su je izbacili s aplikacije.

"Pa, mislili su da se pretvaram da sam Teri Hačer. Oni su se izvinjavali, a onda sam rekla da više nisam toliko zainteresovana za to. Definitivno sam završila s aplikacijama za spojeve i osećam da bi upoznavanje nekoga trebalo biti lakše. Ali, iskreno, srećna sam. Imam stvarno ispunjen, užurban život. Imam prekrasne prijatelje. Dobro je. Ne treba mi muškarac. Imam mačku."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.