Glumicu iskritikovali zbog seksi oblačenja, ona im je oštro odgovorila

Izvor: B92, 18.Jul.2017, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumicu iskritikovali zbog seksi oblačenja, ona im je oštro odgovorila

Devetnaestogodišnja glumica Arijel Vinter našala se na meti kritika fanova zbog seksi načina odevanja, a ona im je uputila oštru poruku.

Nakon što je na svom Instagram profile objavila fotografiju u kratkom šortsu, mlada glumica Arijel Vinter je dobila negativne komentare u kojima se osuđivao njen izgled.

Zvezda serije “Moderna porodica” je potom rešila da stane na put osudama, te je napisala komentar u kome je istakla da joj je na pravom mestu udobnost. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

“Prilično sam iznervirana zbog komentara da sam se jedva uvukla u šorts i ideje da za mene nije okej da nosim šorts. Leto je. Vruće je i normalno je da ću nositi kratku odeću. Neću da se znojim u rolci da bih udovoljila nekome.”

Arijel je potom dodala da to što kratke stvari, nema nikakve veze sa njenim moralom, a ova poruka se posebno dopala mlađim devojkama.

“Nisam ku*va zbog toga što nosim šorc ili kratke majice. Ja sam sasvim normalna devojka. Takođe, nisam se ‘jedva uvukla’ u bilo šta. Šorc mi pristaje savršeno.” , naglasila je Vinterova i dodala:

“Molim vas da ostavite mlade žene na miru. Mi samo živimo naše živote.”

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.