Glumica zablistala u luksuznoj kreaciji čija izrada je trajala 600 sati

Izvor: B92, 08.Maj.2018, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica zablistala u luksuznoj kreaciji čija izrada je trajala 600 sati

Glumica Blejk Lajvli osvojila je crveni tepih zavodljivim izgledom u raskošnoj crvenoj haljini koju potpisuje italijanska modna kuća Versače.

Iako se na godišnjem Met gala balu smenjivao ogroman broj luksuznih kreacija, jedna od najzapaženijih, pored Rijanine, svakako je haljina američke glumice Blejk Lajvi.

S obzirom na to da spada u red najbolje odevenih dama, supruga Rajana Renoldsa i ovog puta je ispunila sva očekivanja. Svoje poverenje je ukazala Versačeu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji ju je pretvorio u pravu divu. Glumica je nosila veoma glamuroznu kreaciju, koja podseća na eru starog Holivuda, izrađenu u kombinacije rubin crvene i zlatne boje.

Kreacija se sastoji iz dva dela, korseta optočenog zlatnim ukrasima, koji je istakao sjajnu figuru mlade mame, i dugačke suknje i šlepa sastavljenog od nabora materijala.

Kako je reč o luksuznoj kreaciji na kojoj blista obilje ornamenata, kao i delikatni vez, za izradu ove haljine bilo je potrebno izdvojiti čak 600 sati.

Kako se vama se sviđa izdanje atraktivne glumice?

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.