Glumica šokirala priznanjem o najdubljoj intimi: U krevetu samo ovako mogu da doživim vrhunac FOTO

Izvor: B92, 22.Jun.2023, 22:41

Glumica šokirala priznanjem o najdubljoj intimi: "U krevetu samo ovako mogu da doživim vrhunac" FOTO

Američka rijaliti zvezda, model i glumica Arijana Madiks, našla se u centru pažnje nakon što je nedavno u rijaliti emisiji "Vanderpump Rules" otkrila svoju škakljivu tajnu iz spavaće sobe.

Ova 37-godišnjakinja je tokom izlaska sa prijateljicama priznala da je ljubitelj jedne posebne vrste seksa.

"Ne mogu da doživim orgazam od penetracije, osim ako nije penetracija u... rekla je Arijana, a potom je zaćutala i pokazala na svoju zadnjicu.

"Od toga brzo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << doživim orgazam."

Ona je potom iskoristila vrlo slikovitu metaforu kako bi opisala svoju sklonost:

"Često kada idete u zaista ekskluzivan klub, ulazna vrata su tamo gde bi, kao, svi obični ljudi ušli. A zadnja vrata su ona gde ulaze zaista šik poznate ličnosti", objasnila je na svoj način.

Madiksova je inače pre početka ove rijaliti emisije u početkom godine bila u devetogodišnjoj vezi sa kolegom Tomom Sandovalom, ali ju je on ubrzo prevario sa zajedničkom prijateljicom Rejčel Luis.

Od tada je Arijaninin seksualni život ispitan na hiljadu načina u američkoj javnosti, gde je veoma popularna, kao i njena opštepoznata apataija prema braku i potomstvu.

Ona je takođe od ovog raskida i te kako profitirala - iskoristila je svoju tugu i podršku javnosti i inkasirala više od milion dolara na račun svog lika i dela za manje od tri meseca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.