Glumica šokirala brutalnim scenama seksa koje je snimao njen sin VIDEO

Izvor: B92, 29.Feb.2024, 10:02

Glumica šokirala brutalnim scenama seksa koje je snimao njen sin VIDEO

Britanska glumica Elizabet Herli zapanjila je publiku u šokantnoj sceni seksa koja se vidi u trejleru za rediteljski debi njenog sina Damiana.

Film "Strictly Confidential" prikazuje glumicu (58) koja je u zanosu sa drugom ženom u scenama koje je snimio i režirao njen sin.

Misteriozna drama prati Miju, koju igra Džordžija Lok, dok je uvučena u „svet seksa, dvoličnosti i izdaje“ dok pokušava da otkrije misteriju oko samoubistva njene najbolje prijateljice Rebeke, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << piše Daily Mail.

U trejleru se prikazuje Mia kako se vraća na egzotično karipsko ostrvo gde je Rebeka umrla, i uz otkrivanje starih strasti, zaklinje se da će saznati istinu o smrti svoje prijateljice.

Govoreći za "People", Damian je otkrio da je njegova majka Elizabet obećala da će glumiti u njegovom prvom filmu pre mnogo godina. Obećanje je i ispunila, ali niko nije očekivao da će učestvovati u ovako eksplicitnim scenama.

Pogledajte i trejler za film koji je šokirao publiku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sin režira, dok se slavna mama izvija od užitka s drugom ženom (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Feb.2024

Elizabet Harli (Elizabeth Hurley) pokazala je svoju divlju stranu u fantastičnoj sceni seksa koja je objavljena u prvom traileru za redateljski debi njenog sina Damiana.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.