Glumica podelila tužne vesti: Srce moje bebe prestalo je da kuca

Izvor: B92, 09.Mar.2018, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica podelila tužne vesti: "Srce moje bebe prestalo je da kuca"

Australijska glumica Kler Holt, najpoznatija po ulozi u seriji "Vampirski dnevnici", progovorila je o teškom razdoblju u životu kroz koje trenutno prolazi.

Poznata glumica Kler Holt na svom profilu na Instagramu podelila je sa celim svetom da je doživela spontani pobačaj, jer je srce njene bebe prestalo da kuca.

Ona je istakla da je prošla kroz pravi pakao, te da je nakon gubitka nerođene bebe morala da se podvrgne kiretaži, medicinskom zahvatu koji se sprovodi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nakon spontanog pobačaja kako bi se materica očistila.

"Napravila sam ovu fotografiju pre desetak dana, dok sam čekala operaciju jer je moje malo slatko dete izgubilo otkucaje srca. Poslala sam je svom vereniku koji je bio u čekaonici kako bih mu pokazala da sam dobro, ali nisam bila", iskrena je glumica.

Priznala je da nije mogla sama da prolazi kroz to i da bi bez podrške verenika ceo proces bio još teži.

"Nakon kiretaže sam provela sate na internetu tražeći žene koje su prošle isto što i ja. Bila sam očajna u potrazi za nekim, bilo kim ko bi se mogao poistovetiti sa onim što ja osećam. Nekog ko će mi reći da su depresija i beznađe normalni, da to nije moja krivica i kako nisam slomljena zauvek", ispričala je glumica.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.