Glumica ostavila novinarku u šoku: Nikada nisam probala hamburger VIDEO

Izvor: B92, 03.Apr.2023, 13:53

Glumica ostavila novinarku u šoku: "Nikada nisam probala hamburger" VIDEO

Glumica je bila jedna od gošći na zabavi Veniti fera nakon dodele Oskara, gde je novinarki rekla da nikad nije pojela hamburger, na šta ju je ona pitala da li je vegetarijanka, a glumica je odgovorila da nije.

Holivudska glumica Tesa Tompson otkrila je kako nikad nije probala hamburger, te da je tek nedavno pojela prvo jaje. Naime, Tesa je novinarki tokom jednog događaja rekla da nikad nije pojela hamburger, na šta ju je ona pitala da li je vegetarijanka, a glumica je odgovorila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da nije.

"Jedem druge stvari, samo nikad nisam jela hamburger. To je jedina izvanredna stvar koju još mogu tvrditi", rekla je Tesa. Novinarka ju je pitala kako je to moguće, a glumica je dodala da je tek nedavno prvi put pojela jaje, ali joj se nije svidelo. Novinarka ju je u šoku pitala šali li se.

Glumica je otkrila i kako često jede krompir te da se te namirnice ne može zasititi. Video-snimak intervjua postao je viralan na društvenim mrežama. "Laže“, poručili su joj obožavatelji uz video-snimak.

Inače, Tesa ima ulogu u novom Kridu. Glumi Bjanku, suprugu poznatog boksera Adonisa Krida, kojeg glumi Majkl B. Džordan.

Osim po ovoj ulozi, mnogi Tesu pamte i po ulogama u filmovima 'Men in black: International' ali pamte je i po ulozi u filmu 'Avengers: Endgame'.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tesa Tompson šokirala izjavom o ishrani

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Apr.2023

Holivudska glumica Tesa Tompson otkrila je kako nikada nije probala hamburger, te da je tek nedavno prvi put pojela jaje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.