Glumica odlučna da istraži svoju seksualnost: Mogu li biti svoja FOTO

Izvor: B92, 27.Jul.2023, 22:10

Glumica odlučna da istraži svoju seksualnost: "Mogu li biti svoja" FOTO

Američka glumica i pevačica Keke Palmer rešila je da krene od nule kada je reč o seksualnosti.

Nedavno je odlučila da “istraži svoj život” i dozvoli slobodnom duhu da dođe do izražaja.

U “Najboljem podkastu ikada”, 29-godišnja glumica rekla je da je provela godine potiskivajući svoju seksualnost, pre nego što je konačno odlučila da “eksperimentiše”.

“Postojao je trenutak u mom životu kada sam pitala – mogu li biti svoja? Pretpostavljam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da sam tada upravo došla do tačke u kojoj želim da moj život bude – samo moj”, objasnila je Palmer.

Dodala je da nije “proživela” drugačija iskustva u vezama jer nije želela da njena porodica zna da želi da istražuje druge opcije.

“Na kraju krajeva, osećam se kao da je prihvatanje tog dela sebe bio deo mog procesa da mogu da imam ljubav”, kazala je Palmer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.