Glumica i manekenka optužena za seksualno zlostavljanje dece

Izvor: B92, 19.Feb.2024, 17:28

Glumica i manekenka optužena za seksualno zlostavljanje dece

Bikini model i glumica suočava se s gnusnim optužbama za seksualno zlostavljanje dece, a njen advokat je rekao sudu da bi ona mogla da prizna krivicu.

Glumica Megan Skaj Blankada suočava se sa ozbiljnim optužbama za seksualno zlostavljanje dece nakon hapšenja zbog navodnog seksualnog zlostavljanja tinejdžera i video-materijala koji je navodno pronađen na njenom telefonu.

Policija je optužila Blankadu da je svesno posedovala materijal za eksploataciju dece nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što joj je oduzet telefon.

Endru Grejam, koji se pojavljuje u ime Blankade, rekao je sudiji Sajmonu Smartu da će Megan priznati krivicu.

"Moj klijent će se izjasniti krivim za nezakonit seksualni odnos i dva nepristojna napada“, rekao je on.

Pregovori između odbrane i tužilaštva se nastavljaju, a sudija Smart je odložio suđenje gospođi Blankade do 1. maja zbog odgovora na optužbe.

Megan Blankade je odbila da daje bilo kakvu izjavu nakon što je napustila sud.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.