Glumac u vezi sa 20 godina mlađom ženom: Častio je pićem i osvojio

Izvor: B92, 27.Nov.2019, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumac u vezi sa 20 godina mlađom ženom: Častio je pićem i osvojio

Glumac Dejvid Švimer (53) navodno je u vezi sa 24 godine mlađom ženom, Kejti Markovic (29) koju je upoznao u baru gde je častio pićem.

Švimer, poznat po ulozi Rosa u seriji "Prijatelji" u vezi je s 29-godišnjom Kejti, piše Ju Es Vikli (Us Weekly) koji dodaje kako se čini da glumac, a nije spreman da javno objavi da su zajedno.

Čuveni Ros iznenadio je javnost pre dve godine kada je objavio da se razvodi od supruge Zoi Bakman s kojom je bio u braku od 2010. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i sa kojom ima osmogodišnju ćerku.

Nova ljubav Švimeru se, prema pisanju stranih medija, dogodila dve godine posle razvoda od lepe britanske umetnice Zoi, od koje se razveo 2017. godine, ali su ostali u dobrim odnosima, što potvrđuje i zajednička fotografija sa ćerkom koju je Zoi objavila.

Američki mediji tvrde da se Švimer i Kejti uveliko viđaju i da je Dejvid "opčinjen" novom devojkom.

Ipak, Kejti je za "Us Weekly" negirala vezu sa glumcem, što nije sprečilo paparace i novinare da ih i dalje dovode u vezu.

Inače, Švimer i Bakmanova, britanska umetnica koja je od glumca mlađa takođe oko 20 godina, zajedno su od 2006. godine. Venčali su se u junu 2010. godine, a i glumcu i Bakmanovoj je to bio prvi brak.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.