Glumac otkrio zašto je venčanje održano rano ujutru: Bilo je magično, a oni su bdili nad nama!

Izvor: B92, 12.Dec.2019, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumac otkrio zašto je venčanje održano rano ujutru: "Bilo je magično, a oni su bdili nad nama!"

Venčanje poznatog snagatora mnoge je zateklo jer je bilo držano u tajnosti.

Dvejn Džonson objasnio je zašto je njegovo venčanje na Havajima sa pevačicom Loren Hašijan bilo održanu u ranim jutarnjim časovima opisujući samu ceremoniju kao magičnu.

U septembru, par se venčao na ostrvu Kauai, četvrtom najvećem ostrvu na Havajima koje ima nadimak Ostrvo bašta. Jedna od najlepših fotografija mladenaca je ona koja je uslikana na liticama dok se iza njih pruža >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predivan pogled.

Tokom nedavnog gostovanja kod Elen Dedženeris, Dvejn je otkrio zašto je venčanje bilo zakazano za 7:45 ujutru iako je mlada morala nekoliko sati ranije da se našminka i sredi frizuru.

"Želeli smo da se venčamo rano ujutru. Tako smo sa ceremonijom završili do 10, 11 sati i posle smo ceo dan uživali i družili se“, rekao je glumac.

Dodao je da je to vreme na Havajima izuzetno lepo, piše Independent.

"Bilo je predivno vreme i moji preci su nas gledali sa neba. Bilo je zaista magično, magično venčanje", rekao je.

Venčanje je bilo malo i u krugu porodice i najbližih.

Našalio se da je venčanje počelo u 7:45 kako bi on stigao na svoj trening u 8 ujutru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.