Glumac otkrio neprijatan detalj sa venčanja Megan Markl i princa Harija FOTO

Izvor: B92, 20.Feb.2024, 09:17

Glumac otkrio neprijatan detalj sa venčanja Megan Markl i princa Harija FOTO

Megan Markl je pre nego što se udala za princa Vilijama bila glumica, a njena najpoznatija uloga je u seriji Suits.

Kako kraljevska pravila nalažu, Megan je morala da se odrekne svog posla nakon udaje za princa, a na njenom venčanju su bile i neke kolege glumci, među njima Rik Hofman.

Hofman je jedan od retkih koji su pričali o venčanju, a ono što je on otkrio, mnoge je zaprepastilo. On je gostujući u podkastu Chicks in the Office rekao kako je na venčanju nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jako zaudaralo, a kao dokaz postoji i njegova reakcija.

"Nisam hteo da neko pomisli da dolazi od mene jer sam ja vrlo posvećen higijeni. Zato sam bio u fazonu "Ljudi, osećate li taj smrad?", a svi su mi rekli "ne", rekao je Hofman.

Prema njegovim rečima, ako ukucate na Guglu njegovo ime, jedna od prvih fotografija je upravo ta reakcija kada je osetio smrad na kraljevskom venčanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.