Glumac optužen za surovo zlostavljanje žena – rezao butine, sisao krv – ovako živi sada

Izvor: B92, 01.Jul.2023, 17:56

Glumac optužen za surovo zlostavljanje žena – rezao butine, sisao krv – ovako živi sada

Poznati holivudski glumac, osvajač ženskih srca širom sveta, Armi Hamer je prošlo leto radio kao prodavac u Morritt’s Resortu na Kajmanskim ostrvima jer je potpuno švorc.

Izvor je otkrio da 35-godišnji glumac radio za radnim stolom okružen kolegama i dodao: "Realnost je da je potpuno švorc i pokušava da ispuni dane i zaradi novac da izdržava svoju porodicu."

Insajder je takođe rekao da je Hamer ranije radio kao menadžer stambenog kompleksa na Kajmanskim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ostrvima, gde trenutno živi kako bi ostao blizu svoje dvoje dece Harper i Ford, koja žive sa njegovom bivšom suprugom Elizabet Čembers.

Prema izvoru, Hamer, koji je praunuk naftnog tajkuna Armanda Hamera (koji je procenjen na 800 miliona dolara u vreme njegove smrti), "nije na porodičnom platnom spisku" i bio je primoran da radi redovan posao nakon njegovog svetski ispraćenog holivudskog pada, posle optužbi za silovanje koje su iznete protiv njega prošle godine.

Nakon što su optužbe bljesnule u javnosti, glumca je napustila njegova agencija, a potom je otpušten iz raznih filmskih projekata, uključujući Paramount Plus seriju "Ponuda" (sa Majlsom Telerom koji je preuzeo njegovu ulogu), film sa Dženifer Lopez pod nazivom "Venčanje sa puškom", kao i triler "Špijun od milijardu dolara".

Prošle nedelje su se pojavile fotografije zvezde filma "Zovi me svojim imenom" (Call me by your name) kako ulazi u kancelariju Moritovog odmarališta u nečemu što je izgledalo kao službena uniforma, uprkos tome što je njegov advokat ranije demantovao tvrdnje da je započeo novu karijeru.

Hamer je prikazan kako ulazi u zgradu informacionog centra dok hoda iza drugog čoveka koji je bio slično odeven.

Pratile su ih fotografije na kojima je snimljen u kancelariji drugog dana, još jednom u sličnoj plavoj polo majici dok je navodno razmatrao cene za jedinicu sa nekoliko potencijalnih kupaca.

Dosta se pisalo o njegovom novom radnom mestu, ali je prošle nedelje njegov advokat negirao da je glumac radio na takvom mestu. Viralan tvit je pokrenuo lavinu i na njemu se videlo njegovo lice na pamfletu kako radi kao konsijerž hotela.

Njegov advokat Endrju Bretler rekao je, prenosi DailyMail, da objava nije ništa drugo do šala koju su napravili Hamerovi prijatelji iz hotela.

Natpis na izbrisanom tvitu je glasio: "Roditelji mog prijatelja su otišli ​​na odmor na Kajmanska ostrva, a Armi Hamer je bio njihov konsijerž."

Pamflet je uključivao vaučere za popust i reklamirao je da će Hamer odvesti goste na kupanje sa divljim kornjačama i uputiti ih na "najbolja mesta za ronjenje i ronjenje".

Armijeva karijera u usponu potpuno je eksplodirala u januaru 2021. nakon što se pisalo da praktikuje sadističke intimne odnose i deli fantazije o silovanju i kanibalizmu sa partnerkama.

Navodno je i rekao dvema ženama da želi da im izvadi rebra, ispeče ih na roštilju i pojede, a Hamer je takođe optužen da je urezao slovo "A" na butinu jedne mlade devojke, pre nego što je isisao krv iz njene sveže rane.

On i njegova supruga objavili su da se razvode nekoliko meseci ranije, nakon što je Hamer navodno uhvaćen da je drugi put vara.Armi Hamer je nakon optužbi za zlostavljanje glumačku karijeru zamenio - hotelijerskom

Ta žena takođe navodi da ju je Armi emocionalno zlostavljao, iako je on odbijao sve nagoveštaje kriminala.

U klasičnom holivudskom stilu, Armi se prijavio na rehabilitaciju za lečenje problema "droge, alkohola i polnih odnosa" u maju 2021. godine, a izašao je sa lečenja u decembru te godine

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.