Glumac koji je napao policajca ipak ne ide u zatvor

Izvor: B92, 30.Sep.2019, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumac koji je napao policajca ipak ne ide u zatvor

Ruski glumac Pavel Justinov, osuđen zbog napada na policajca, ipak neće ići u zatvor, pošto mu je sud kaznu od tri i po godine zatvora zamenio za godinu uslovne kazne.

Justinov (24) je ranije ovog meseca osuđen zbog napada na policajca tokom opozicionog skupa u julu. On se izjasnio da nije kriv i tvrdio je da je samo čekao prijatelja ispred stanice metroa, dok je policija navela da se glumac opirao hapšenju i da je pritom povredio policajca.

Snimak sa mesta zbivanja prikazuje policajce koji obaraju Justinova na zemlju dok on gleda u telefon na obodu okupljenih demonstranata. Prvostepeni sud je odbio da te snimke uvrsti u dokaze.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.