Glumac iz Veselih sedamdesetih osuđen zbog silovanja, preti mu 30 godina zatvora

Izvor: B92, 01.Jun.2023, 00:13

Glumac iz "Veselih sedamdesetih" osuđen zbog silovanja, preti mu 30 godina zatvora

Glumac Deni Masterson (47), koji je igrao Hajda u hit seriji "Vesele sedamdesete" optužen je za silovanja tri devojke koja su se dogodila pre dve decenije, a sud ga je proglasio krivim u dva slučaja.

Porota sačinjena od 7 žena i pet muškaraca nije mogla da donese presudu u vezi sa trećom tačkom optužnice, prema kojoj je Masterson silovao svoju bivšu devojku, piše AP.

Glumca su iz sudnice u Los Anđelesu izveli u lisicima dok je njegova žena plakala, a prijatelji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i članovi porodice sedeli u zaprepašćujućoj tišini.

Mastersonu preti kazna do 30 godina zatvora.

Presuda je doneta nakon šest meseci od prvog glumčevog suđenja, gde se takođe suočio sa optužbama za silovanje tri žene koje je upoznao u crkvi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.