Glumac i dalje u bolnici: Doktori ne znaju šta se događa

Izvor: B92, 15.Apr.2023, 12:25

Glumac i dalje u bolnici: Doktori ne znaju šta se događa

Američki glumac Džejmi Foks (55) još uvek se nalazi u bolnici u Džordžiji, gde je već danima na posmatranju nakon što mu je pozlilo.

"Provode testove i još uvek pokušavaju otkriti šta se točno dogodilo", izjavio je izvor za CNN. Foks je nedavno bio na snimanju Netfliksovog filma Back in Action u Atlanti, a izvor blizak produkciji filma otkrio je kako je snimanje u toku i da se očekuje da će se završiti sledeće nedelje.

Međutim, izvor nije otkrio hoće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << li na filmskom setu biti i glumac. Porodicaje na društvenim mrežama objavila da je 55-godišnji glumac pretrpeo medicinske komplikacije, zbog kojih je morao biti hospitalizovan.

"Želeli smo da podelimo ovo, moj otac Džejmi Foks je doživeo medicinsku komplikaciju. Na sreću, uz brzu reakciju lekara i odgovarajuću negu, on je na dobrom putu da se oporavi. Znamo koliko ga volite i cenim vaše molitve. Porodica traži privatnost tokom ovog perioda. Šaljem vam puno ljubavi, porodica Foks", napisali su na Instagramu.

Još uvek nije poznato kada će Džejmi Foks biti pušten iz bolnice i kada će se vratiti na filmski set.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.