Genijalan odgovor male Sofije održao je lekciju celom svetu! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 07.Apr.2017, 07:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Genijalan odgovor male Sofije održao je lekciju celom svetu! (FOTO)

Na društvenim mrežama ne prestaju da pričaju o reakciji jedne dvogodišnje devojčice.

Pošto je uspešno koristila nošu mesec dana, dvogodišnju devojčicu Sofiju, iz Južne Karoline, mama je želela da nagradi te je odvela u prodavnicu igračaka.

Hajde da se igramo zavirivanja u dušu?! (FOTO)

Rekla joj je da odabere igračku koju želi, ali pored toga što je dobila željenu lutku, Sofija je prodavačici održala lekciju o različitosti i prihvatanju >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << drugih.

Sofija je lutku koju je želela odnela kod prodavačice koja nije mogla da shvati zašto je devojčica odabrala baš crnu lutku kad je ona bela i ne liči na njenu kćerku, ali je devojčica imala odgovor kakav samo čisto dečije srce može da smisli. "Dok smo stajale na kasi, prodavačica je pitala Sofiju da li ide na neki rođendan. Obe smo je zbunjeno pogledala. "Da li kupuješ poklon za drugaricu"?,pitala je. Sofija je nastavila začuđeno da gleda ženu, a ja sam joj objasnila da je to nagrada za nju što je uspešno savladala nošu, ispričala je majka Brendi.

Prodavačica je nastavila da zbunjeno gleda u dete, da bi je pitala: "Da li si sigurna da je to lutka koju želiš"?

Na njen odgovor da jeste, prodavačica je odgovorila da ta lutka uopšte na liči na nju i da tamo postoji mnogo drugih koje su sličnije plavoj Sofiji.

"Da, liči na mene. Ona je doktorka, kao što sam i ja doktorka. Ja sam lepa devojčica, i ona je lepa. Vidite njenu divnu kosu? Ima i stetoskop, vidite?", objasnila je malena Sofija koja mašta da jednoga dana postane lekar.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.