Fudbalera (29) usmrtio krokodil dok se kupao u reci: Jedna odluka ga koštala života FOTO

Izvor: B92, 03.Avg.2023, 14:28

Fudbalera (29) usmrtio krokodil dok se kupao u reci: Jedna odluka ga koštala života FOTO

Fudbalera iz Kostarike je progutao krokodil nakon što je uronio u reku kako bi se rashladio, ali se onda desilo nešto neočekivano.

Kako se saznaje, krokodil je u subotu ubio Hesusa Alberta Lopeza Ortiza, zvanog Čučo. Gmizavac je napao 29-godišnjeg fudbalera dok se hladio u reci u Rio Kanjasu u provinciji Gvanakaste u Kostariki.

Na jednom od snimaka koji su snimili očekici može se videti kako životinja pliva u reci, dok u čeljustima nosi ljudsko telo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Drugi snimak prikazuje kako meštani ubijaju krokodila, nakon čega nose telo žrtve na obalu reke, a uznemirujući video-snimak možete pogledati ovde.

Meštani su pratili reptila u kanuu – ali u saopštenju lokalne policije se navodi da su njihovi službenici ubili krokodila.

Lopez je bio fudbaler amaterskog Deportiva Rio Kanjasa, kao i otac dvoje dece od osam i tri godine.

Njegova izbezumljena porodica sada je apelovala na javnost da pomogne u plaćanju troškova sahrane igrača, dok njegov tim menadžer Luis Karlos Montes takođe organizuje prikupljanje novca.

Klub igrača odao je počast, rekavši: "Sa dubokom tugom objavljujemo smrt našeg igrača Hesusa Lopeza Ortiza u kojoj Bog uživa. Počivaj u miru, Čučo, pridružujemo se bolu cele njegove porodice."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.