Bivši igrač Splita tražio od devojke da promeni pravoslavnu veru, usledilo je neočekivano

Izvor: B92, 06.Mar.2024, 17:30

Bivši igrač Splita tražio od devojke da promeni pravoslavnu veru, usledilo je neočekivano

Rumunski igrač Steliano Filip tražio je od svoje supruge Bjanke Marine da se odrekne pravoslavlja i pređe u pentakostelizam.

Bjanka ipak nije želela da se odrekne pravoslavne vere i na kraju se par razišao.

Posle okončanja braka koji je trajao sedam godina Steliano Filip upoznao je Fiviani Brinze, a u martu prošle godine i oženio. Zanimljivo, imali su samo građansko, ne i crkveno venčanje. Steliano Filip je do 2020. godine bio pravoslavac, a onda je prešao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u pentakostelizam.

"Nismo se našli, pre svega zbog religije. To je bila prva prepreka između nas. Pokušala sam, ali nije išlo, ja sam pravoslavka, tako sam vaspitana. Pokušala sam da ga pratim, ali nisam mogla. Nije se naljutio, ali sam osećala da je hteo da idem njegovim putem", rekla je Bjanka Marina za "Antenu Stars".

Steliano Filip ima 29 godina i igra za klub Mezokovešd, sa koji ima ugovor do 2025. Njegova vrednost prema sajtu Transfermarkt procenjena je na 300.000 evra. U karijeru je promenio mnogo klubova - Dinamo Bukurešt, AE Larisu, Viitorul, Dunarea, Hajduk Split, Avikola, Maramureš i Banatul.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.