Frajle napustila jedna pevačica, postaju trio

Izvor: B92, 17.Apr.2021, 12:27

"Frajle" napustila jedna pevačica, postaju trio

Ženski bend "Frajle" sada čine tri članice, jer ih je napustila jedna pevačica.

"The Frajle" više nisu kvartet, od sada nastavljaju kao – trio. Iz grupe odlazi Marija Mirković, a ostaju Nataša Mihajlović i sestre Nevena i Jelena Buča.

Ženska grupa, koja traje 12 godina, ostaje bez jedne članice, ali bez skandala - kao i do sada što su radile.

Marija Mirković, jedna od Frajli, sada započinje samostalnu karijeru: "Morala sam da donesem takvu odluku, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << veoma tešku i za mene i za ceo tim. Na kraju dana, postoji razlog zašto se stvari događaju u određenom trenutku. Ponosna sam na vreme koje smo provele zajedno. U bendu sam "odrasla" kao muzičar, mnoge pesme sam napisala inspirisana onim što nam se dešavalo... Sve to ostaje u najlepšoj uspomeni", priznala je Marija.

Članice benda su vesti podelile i na drušvenim mrežama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.