Fotografije Ozija Ozborna rastužile svet: Borba sa teškom bolešću uzela danak FOTO

Izvor: B92, 18.Apr.2023, 14:04

Fotografije Ozija Ozborna rastužile svet: Borba sa teškom bolešću uzela danak FOTO

Ozi Ozborn, frontmen grupe Black Sabbath, snimljen je u šetnji sa negovateljicom nekoliko nedelja nakon što je otkazao svoju britansku i evropsku turneju.

Ozi Ozborn je tokom proteklih nekoliko meseci prošao niz operacija, a uz to vodi i bitku sa Parkinsonovom bolešću.

Legendarni roker je pre nekoliko dana objavio srceparajuću vest za svoje obožavatelje kada im je saopštio da ne može ići na turneju.

"Ovo je verovatno jedna od najtežih stvari koje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam ikada morao podeliti sa svojim vernim obožavateljima. Kao što možda znate, pre četiri godine, imao sam ozbiljnu nesreću u kojoj sam oštetio karlicu. Moja jedina svrha tokom tog vremena bila je vratiti se na pozornicu. Glas mi je u redu. Međutim, nakon tri operacije, tretmana matičnim ćelijama, beskrajnih fizikalnih terapija i nedavno revolucionarnog Cybernics (HAL) tretmana, moje telo je još fizički slabo. Iskreno sam ponižen jer ste svi strpljivo čuvali svoje karte sve ovo vreme, ali čiste savesti, sada sam shvatio da nisam fizički sposoban da odradim svoju nadolazeću evropsku turneju jer znam da se ne mogu nositi sa time", naveo je.

On je istakao da ga sama pomisao da će razočarati svoje obožavatelje stvarno muči.

"Nikada nisam mogao zamisliti da će se moji dani na turneji ovako završiti. Moj tim trenutno smišlja gde ću moći da nastupim, a da ne moram da putujem iz grada u grad i iz zemlje u zemlju. Želim zahvaliti svojoj porodici, mom bendu, mojoj ekipi, mojim dugogodišnjim prijateljima, i naravno mojim fanovima na njihovoj beskrajnoj predanosti, odanosti i podršci, i što su mi dali život kakav nisam ni sanjao da ću imati. Sve vas volim", objavio je Ozi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.