Fotografija puna ljubavi: Kirk Daglas (101) sa praunukom

Izvor: B92, 30.Avg.2018, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fotografija puna ljubavi: Kirk Daglas (101) sa praunukom

Glumac Kameron Daglas (39) slikao je svog dedu, legendarnog glumca Kirka Daglasa (101), sa najmlađim članom njihove porodice, odnosno Kirkovom osmomesečnom praunukom. Fotografiju je objavio na svom Instagramu.

Njih dvoje na slici gledaju jedno u drugo, Kirk nosi naočare i sedi u fotelji, a devojčica Lua Izi sedi na patosu i poseže za rukom svog pradede. Kameron je fotografiju jednostavno opisao sa "Ljubav".

"Predivna fotografija. Kirk Daglas, ti si neverovatno inspirativan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čovek", jedan je od komentara pratioca na Instagramu.

Devojčica je dobila ime Izi upravo po pradedi budući da se on rodio kao Isur Danilović.

Istog meseca kada mu se rodila praunuka, Kirk je proslavio 101. rođendan.

Osim Kameronovog oca, Majkla (73), Kirk s bivšom suprugom Dijanom, koja je preminula u 93. godini, ima i sina Džoela (71).

Iz drugog braka sa Ani Bujdens (99) ima sina Petera (62), a imali su i Erika, koji se u 47. godini života predozirao lekovima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.