Fobije i problemi zbog seksa

Izvor: B92, 24.Mar.2010, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fobije i problemi zbog seksa

Engleskinja Danijele Vinsli ne može da vodi ljubav u zatvorenom prostoru, a njena sunarodnica Karolajn Kartrajt osuđena je na zatvorsku kaznu zbog preglasnog seksa.

Engleskinja Danijele Vinsli (24) ima fobiju od seksa u zatvorenom prostoru i zbog toga je primorana da ljubav vodi samo u prirodi.

"Na početku veze mladićima je to zabavno, jer im je izazovno da vode ljubav u parku ili na haubi automobila, ali im to brzo dosadi i ostavljaju me", kaže Danijele.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Da nešto nije u redu, devojka je otkrila kada je sa 18 godina odlučila da prvi put spava sa momkom.

"Kao i svaka devojka, maštala sam kako će to biti romantično i savršeno, ali sve se pretvorilo u moru. Posle par minuta imala sam utisak da se gušim i sve je propalo. Mislila sam da imam problem sa seksom dok to jednom nismo uradili u parku i bilo je savršeno", ispričala je Danijele.

Lekari su joj prepisali terapiju da bi se oslobodila straha, ali ni to nije rešilo njen problem.

"Kada pijem lekove ne plašim se, ali sam umrtvljena i u seksu ne uživam ni ja, ni moj partner", kaže Danijele i dodaje da joj ne preostaje ništa drugo nego da to i dalje radi na otvorenom.

"Neko se plaši miševa, neko paukova, a ja imam ovu fobiju i ne preostaje mi ništa drugo nego da se priviknem da živim s njom", rekla je Danijele.

U zatvoru zbog seksa

Britanska policija uhapsila je Karolajn Kartrajt (49) zbog toga što je prekršila uslovnu kaznu na koju je osuđena zbog preglasnog seksa.

Posle presude u januaru ove godine, ona je krevet iz spavaće sobe premestila u trpezariju u prizemlju kako je komšije ne bi čule, ali ni to nije pomoglo.

"Imam utisak da komšije ne rade ništa drugo osim što čekaju kada ćemo mi u krevet. Ovog puta seks je trajao desetak minuta i samo što smo završili došli su policajci i odveli me u zatvor", kaže Karolajn, koja je narednog dana izvedena pred sudiju.

On je nije odmah poslao na odsluženje kazne, već joj je odredio pritvor dok ne odluči šta sa njom da radi.

U prtvoru je bila i u decembru prošle godine dok je čekala suđenje i kaže da će joj se zbog ljubomornih suseda raspasti brak.

"Očigledno je da im smeta to što se mi volimo kako oni ne mogu, pa nam se svete", rekla je Karolajn, koja bi zbog preterane strasti narednih 12 meseci mogla provesti u zatvoru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.