Čuveni producent hitno hospitalizovan

Izvor: B92, 19.Jun.2023, 09:05

Čuveni producent hitno hospitalizovan

Muzičar, tekstopisac, kompozitor i filmski i televizijski producent Kvinsi Džouns (90) hitno je hospitalizovan juče. Nakon što mu je ukazana hitna medicinska pomoć u njegovom domu u Los Anđelesu, prebačen je u bolnicu. Zna se uzrok, a i kakvo je njegovo trenutno zdravstveno stanje.

Portparol Kvinsija Džounsa koji je osvojio 28 Gremija rekao je za TMZ da je producent hospitalizovan zbog loše reakcije na hranu. Nije naznačeno da li se radilo o alergiji ili nečemu drugome. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Producent je pozvao pomoć iz predostrožnosti.

Lekari su saopštili da se on oseća dobro i pušten je iz bolnice.

Čuveni Kvinsi Džouns otac je sedmoro dece, iz prvog braka ima ćerku Džoli (69), dobio je u prethodnoj vezi ćerku rejčel (59), drugi brak sa Ulom Anderson doneo mu je ćerku martinu (56) i Kvinsi III (54), sa pokojnom glumicom Pegi Lipton dobio je ćerke Kidadu (49) i Rašidu (47), a sa Nastasjom Kinski (62) ima Keniju (30).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.