Izvor: Domino Magazin, 28.Okt.2021, 08:08

Film Baz Svetlosni stiže na leto 2022. godine

„Baz Svetlosni“ je animirani film poznate producentske kuće kvalitetnih crtaća – Piksar, koji će obradovati najmlađu publiku, ali i njihove roditelje, ljubitelje franšize „Priča o igračkama“ (Toy Story), kojoj nova sinhronizovana animacija prethodi. Objavljen prvi trejler za film koji će nas lansirati u svemirske visine i u bioskopima širom Srbije se može očekivati od 17. […] The post Film Baz Svetlosni stiže na leto 2022. godine appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Animirani film Baz Svetlosni: Lik koji svi pamtimo iz detinjstva! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 28.Okt.2021

„Baz Svetlosni“ je animirani film poznate producentske kuće kvalitetnih crtaća - Piksar. On je crtani lik koji svi pamtimo iz detinjstva! Priča o Bazu Svetlosnom i njegovim avanturama ide dalje od beskraja....„Baz Svetlosni“ je animirani film poznate producentske kuće kvalitetnih crtaća...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.