Fenomen glasnog seksa kao veliki problem stanara: Postoje komšije iz pakla kojima sve smeta VIDEO

Izvor: B92, 27.Jul.2023, 12:12

Fenomen glasnog seksa kao veliki problem stanara: "Postoje komšije iz pakla kojima sve smeta" VIDEO

Poslednjih dana sve češće na društvenim mrežama završavaju snimci i pritužbe građana čije komšije preglasno vode ljubav.

Beograđani se na taj način, po svemu sudeći, obračunavaju sa bučnim susedima. Ono što treba imati na umu jeste da one koji previše glasno uživaju tokom seksa to može koštati 5.000 dinara.

Ovaj fenomen je bio i tema emisije "Jutro", o čemu su razgovarali urolog i seksolog dr Aleksandar Milošević, psiholog Leo Ivanišević i profesionalni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << upravnik iz udruženja profesionalnih upravnika zgrada Ljubiša Banovački.

"Ja uvek volim da gledam iz više uglova. S jedne strane postoje te komšije iz pakla kojima sve smeta, frustrirani su, dokoni, zavidni i razračunavaju se s komšijama, ali s druge strane treba imati na umu da ta buka nekad zaista jeste preglasna, traje dugo i gde neko prosto ne može drugačije da se sporazume sa komšijama, pa to eskalira do tog nivoa da se zove komunalna", izjavio je Ivanišević.

"Ja mislim da je to stil nekih ljudi, pogotovo nekulturnih. S druge strane, ti koji tuže mogu prvo da krenu sa blažim upozorenjima, nisam za to da se odmah prijavljuje komunalnoj policiji", rekao je dr Milošević.

"Imali smo raznih pritužbi, nekad smeta i krevet koji nije dobro pozicioniran. Kada su u pitanju iznajmljeni stanovi, uglavnom se prvo obratimo vlasniku. Do 30 decibela je dozvoljeno, međutim, dok dođe komunalna, nekad prestane buka, pa onda tada ne postupaju, već se čeka sledeći put", rekao je Ljubiša Banovački.

Opširnije o ovoj temi pogledajte u video-prilogu ispod.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.