Fanovi zabrinuti: Pronađeni ljudski ostaci u planinskoj oblasti u kojoj je nestao poznati glumac

Izvor: B92, 25.Jun.2023, 09:28

Fanovi zabrinuti: Pronađeni ljudski ostaci u planinskoj oblasti u kojoj je nestao poznati glumac

Planinari su pronašli ljudske ostatke u planinskom području u južnoj Kaliforniji, gde je pre pet meseci nestao glumac Džulijan Sends, saopštile su vlasti.

Telo, koji je u planinskoj divljini otkriveno u subotu u blizini planine Boldi, prevezeno je u kancelariju mrtvozornika na identifikaciju, navodi se u saopštenju šerifa okruga San Bernardino, ali detalji za sada nisu dostupni, prenosi AP.

Sands, strastveni planinar, nestao je 13. januara na usponu ka vrhu koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se uzdiže na 3.048 metara, istočno od Los Anđelesa.

"Nastavljamo da čuvamo Džulijana u našim srcima sa svetlim sećanjima na njega kao na divnog oca, muža, istraživača, zaljubljenika u svet prirode i umetnosti, kao i na originalnog izvođača“, navodi se u saopštenju.

Sends (65), glumac rođen u Britaniji, najpoznatiji je po ulozi u filmu "Soba sa pogledom" iz 1985. godine. Oženjen je novinarkom Evgenijom Čitkovic i ima troje odrasle dece. Serija potraga za Sandsom traje od 17. juna, saopštile su vlasti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađeni ljudski ostaci na mestu gde je nestao poznati glumac

Izvor: Danas, 25.Jun.2023

Izletnici su pronašli ljudske ostatke na planini Boldi u Kaliforniji, na području gde je prethodno nestao britanski glumac Džulijan Sends.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.