Fanovi Tejlor Svift surovo sabotiraju Kanjea Vesta: Reper im se pravda FOTO

Izvor: B92, 15.Feb.2024, 14:56

Fanovi Tejlor Svift surovo sabotiraju Kanjea Vesta: Reper im se pravda FOTO

Kanje Vest obratio se fanovima Tejlor Svift, sa kojom je u "tihom ratu" već godinama.

Objavu je posvetio obožavaocima popularne pevačice čiji se fanovi međusobno pozivaju na "akciju" oko izlaska novog albuma repera.

Naime, plan je da fanovi kupuju i strimuju novu muziku Bijonse, koja će izdati album u isto vreme kad i reper, kako bi sprečili da Vestova muzika zauzme prvo mesto na Bilbordovoj listi. Reper se sada pravdao rečima da u svom poslednjem tekstu nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prozivao Tejlor Svift - "Ali cenim besplatnu promociju“, dodao je on pre nego što je objasnio šta možemo da očekujemo od njegovog novog albuma.

"Lil Vejn zapravo pominje Travisa Kelsija u 'Vultres 2'. Ovaj album je super pozitivan i zabavan, sve je u trijumfu", napisao je on i dodao da je protekla godina bila veoma teška za njega, njegovu ženu, decu, prijatelje i porodicu.



"Zabranjen mi je ulazak u hotele, izbačen sam iz kompanija, nisam smeo ni da jedem u nekim restoranima. Svi su videli kako je 'Vultres 1' skinut sa platforme da bi se ograničio naš broj u prvoj nedelji. Ovo me podseća na maltretiranje mog naroda zbog boje naše kože", osvrnuo se reper na rasizam, nakon čega se prisetio trenutaka u kojima je bio uz Tejlor Svift.

"Ona i Bijonse su ogromna inspiracija za sve muzičare. Uvek pričam kako obe rasprodaju turneje i filmove. Takođe, siguran sam da sam više pomogao karijeri Tejlor Svift nego što sam joj naštetio", navodi u postu reper.

Kanje se za kraj osvrnuo i na najnovije medijske naslove u kojima se tvrdi da je želeo da ukrade pažnju Tejlor Svift na Superboulu, ali ga je pevačica gurnula sa sedišta blizu nje.

"Nisam izbačen sa Super Boula, napustili smo svoja mesta da bismo otišli ​​u YG-ovu ložu da vidimo prijatelje. Moja žena nikada nije bila na Super Boulu, pa sam želeo da prošetam okolo i da se dobro provedem", objasnio je reper.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.