Fanovi Evrosonga negoduju zbog nastupa Rite Ore: Zar se ne sećate šta je izjavila?

Izvor: B92, 15.Apr.2023, 17:47

Fanovi Evrosonga negoduju zbog nastupa Rite Ore: "Zar se ne sećate šta je izjavila?"

Britanska pevačica Rita Ora jedna je od nekoliko izvođača čiji su gostujući nastupi najavljeni tokom pauze polufinala na Evrosongu, a to se brojnim ljubiteljima ovog takmičenja baš i nije svidelo.

Prvo polufinale otvoriće voditeljka Julia Sanina izvodeći deo pesme Maâk svog benda The Hardkiss, dok će Rita nešto kasnije izvesti neke od svojih najvećih hitova plus svetsku ekskluzivu svog novog singla, Praising You.

Međutim, fanovi Evrovizije brzo su se prisetili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ritinih izjava o Evrosongu i sada joj to zameraju. Rita je 2009. godine bila na audiciji za Evroviziju, ali je u poslednjem trenutku odustala. Kasnije je pojasnila da bi joj to loše uticalo na karijeru.

"Zamislite da sam ostala. Verovatno bi mi to okončalo karijeru", rekla je svojevremeno Ora.

A fanovi Evrovizije su joj to zapamtili. "Odakle joj samo obraz da kaže da bi joj nastup na Evroviziji okončao karijeru, a sada je srećna što tamo može nastupiti u pauzi polufinala", piše jedan fan na Tviteru.

"Rita Ora je prvo rekla da će joj Evrosong naštetiti karijeri, a eto je sada, govori da je srećna što će tamo pevati", ističe drugi. "Nekako je ironično to što će Rita Ora nastupati na Evrosongu nakon što je rekla da će joj propasti karijera ako tamo nastupi", naglašava treći.

"Rita je napravila puni krug u karijeri. Prvo je odustala od Evrosonga 2009. godine jer joj je ponuđen neki koncert, a sada će jevati u pauzi polufinala", piše još jedan korisnik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.