FOTO: Pidžame za pit bulove

Izvor: Radio 021, 09.Mar.2015, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Pidžame za pit bulove

Stefani Kar iz Kanade ima misiju da uništi lošu reputaciju pit bulova.

Ona sa porodicom živi u Kalgariju, državi Alberta gde temperature mogu dostići i minus 30 stepeni, pa su njeni pit bulovi Zevs i Tor imali problema zbog hladnoće.

Stefani je u pokušaju da uživa sa svojim psima napolju i zimi, počela da šije zanimljive pidžame. Ona kaže da ove pidžame "omekšavaju" izgled pit bula i da u njima ova rasa izgleda dopadljivo i manje opasno.

Svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kreacije Stefani je fotografisala i stavljala na društvene mreže. Ubrzo posle toga počela je da dobija prve porudžbine. Zadovoljni kupci su primetili da njihovi mezimci u pidžamama izazivaju pozitivne reakcije kod ljudi.

"Kada izvedem svog pit bula bez pidžame, ljudi ne prilaze i posmatraju mog psa kao opasnu životinju, a kada ga obučem u ludu pidžamicu, prolaznici prvo primete nju i često sami priđu. Tako mogu bez straha da upoznaju ovu divnu rasu", kaže jedan od kupaca.

Zbog uspeha svoje fejsbuk stranice koja sada ima preko 13 hiljada lajkova, Stefani je pokrenula kampanju na sajtu Kickstarter u nadi da će skupiti 8.000 dolara za svoj projekat. U tome je i uspela i do kraja kampanje na ovom sajtu je skupljeno skoro 15.000 dolara.

Stefani napominje da pidžame nisu samo za pit bulove, od kojih je sve krenulo, već za sve rase.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.