FOTO: Lezbejski par oduševio fotografijama trudnoće

Izvor: Radio 021, 23.Apr.2015, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Lezbejski par oduševio fotografijama trudnoće

Melani i Vanesa Iris Roj iz Severne Karoline su lezbejski par koji je za kratko vreme postao internet senzacija.

Par je ovog meseca na instagramu objavio dve fotografije, napravljene u razmaku od godinu dana. Fotografije se razlikuju samo po tome koja je od njih trudna tog trenutka, a na jednoj im se već pridružio i sin.

Na prvoj fotografiji trudna je Vanesa, a njihov sin Džaks pojavljuje se na drugoj fotografiji, na kojoj je trudna Melani. Fotografija je dobila neverovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << mnogo lajkova za kratko vreme, što je par shvatio kao odličnu reakciju javnosti na njihovu ljubav.

"Oduševljena sam što moja porodica predstavlja nadahnuće ljudima, još smo u potpunom šoku", rekla je Melani.

Par se nada kako će se i drugi lezbijski parovi odlučiti da podele svoja trudnička iskustva. One su nastavile da objavljuju fotografije svojih trudničkih dana, na radost brojnih pratilaca na internetu, ali i u stvarnom životu.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.