Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 07.Feb.2024, 12:39

Evropska banka za obnovu i razvoj: Udvostručen broj građana zadovoljnih životom u Srbiji

BEOGRAD – Broj građana koji su zadovoljni životom u Srbiji je udvostručen u poređenju sa 2006. godinom, proizilazi iz izveštaja o tranziciji Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD). Veliko je zadovoljstvo predstaviti izveštaj o tranziciji u Narodnoj banci Srbije i diskutovati o impresivnom rastu procenta ljudi koji su zadovoljni životom z Srbiji, sa 27 odsto […]
Vest Evropska banka za obnovu i razvoj: Udvostručen broj građana zadovoljnih životom u Srbiji objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EBRD izveštaj: Udvostručen broj građana koji su zadovoljni životom u Srbiji

Izvor: Radio 021, 07.Feb.2024

Broj građana koji su zadovoljni životom u Srbiji je udvostručen u poređenju sa 2006. godinom.

Nastavak na Radio 021...

Prema EBRD skoro 60 odsto građana zadovoljno životom u Srbiji: „Rezultat ankete pokazatelj jake propagande vlasti“

Izvor: Danas, 08.Feb.2024, 12:05

Uprkos inflaciji, deficitu zdravstvenih radnika, visokom stepenu korupcije, čak 58 odsto ispitanika u Srbiji izjasnilo se da je zadovoljno životom u našoj zemlji, što je za oko 30 odsto više u odnosu na 2006. godinu, pokazuje izveštaj Evropske banke za obnovu i razvoj.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.