Evo kako da dođete do boljih ideja

Izvor: Domino Magazin, 12.Mar.2014, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako da dođete do boljih ideja

Trik je u tome kada ustajete

Možda vam se neće dopasti ideja da ustajete ranije, ali evo zašto je to važno.

Trebalo bi da navijete sat 30 minuta pre nego što je zaista potrebno da ustanete. Psiholozi kažu da ćete upravo tada, u polusnu, dok se polako budite, doći do najboljih ideja i rešenja nekih problema.

Dva su razloga za to. Dok spavate vaš mozak procesira informacije sa kojima se suočio predhodnog dana kako bi bio spreman za sledeći dan. Ako >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << vam se nekada desilo da odete na spavanje sa problemom i probudite se sa rešenjem, onda znate o čemu pričamo.

Drugi razlog je što smo neuporedivo kreativniji kada smo pospani.

Ali ima i caka.

Obavezno držite pored kreveta papir i olovku, zato što u polusnu lako može da vam se desi da zaboravite sve te ideje koje mogu da promene svet. photo: unclefuz

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.