Erol Mask otvorio dušu i šokirao: Nisam ponosan na Ilona, mlađi sin je moja dika

Izvor: B92, 01.Avg.2022, 19:19

Erol Mask otvorio dušu i šokirao: "Nisam ponosan na Ilona, mlađi sin je moja dika"

Otac Ilona Maska Erol Mask je u radijskom intervju za "Kajli i Džeki'O šou" priznao da nije ponosan na svog sina milijardera i da ne vozi Teslin auto, te je objasnio zašto se oženio i dobio dete sa pastorkom.

Otac izvršnog direktora kompanije Tesla rekao je da je po njegovom mišljenju Ilon "premašio granicu" onoga što je smatrao uspehom, ali je takođe otkrio da porodica Mask "već dugo radi razne stvari".

"Vaš sin je genije. Vredi toliko novca i stvorio je toliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << toga da mu to ne možete oduzeti. Jeste li ponosni?", upitao ga je voditelj.

Kada su ga upitali odakle Ilonu njegova genijalnost, njegov je otac sugerisao da je za to možda kriv mlekar koji ih je tada posećivao, a ne on ili njegova majka Maja, a zatim je rekao da nije ponosan na svoga sina.

"Nisam. Znate, mi smo porodica koja već dugo radi svašta, nije da smo odjednom počeli nešto da radimo", rekao je Erol i dodao da se sva njegova deca već dugo bave "zanimljivim stvarima" i da nijednom nije tražio milostinju od svog sina milijardera.

Takođe je otkrio da je Ilonov mlađi brat Kimbal njegov ponos. Kimbal je takođe milijarder, iako ni približno toliko bogat kao stariji brat Ilon, koji važi za najbogatijeg čoveka na svetu.

"Mi smo vrlo štedljiva, škrta porodica"

Na pitanje voditelja da li vozi teslu, odgovorio je da on radije vozi automobile kompanija Bentli, Rols Rojs i Mercedes Benc, a takođe je napomenuo da mu njegov sin ne daje novac.

"Mi smo vrlo štedljiva, škrta porodica. Ako želim nešto da potrošim, moram da odgovorim na 100 pitanja zašto. Ilon takođe živi vrlo štedljivim životom. Na poslu je već u 6 sati ujutro", rekao je otac poznatog milijardera.

Erol se brine da Ilon, koji je trenutno samac, nikada neće naći ženu koja će se odreći svoje karijere da bi bila deo njegovog života, kao što je to učinila Kimbalova supruga Kristijana Vajli uprkos tome što je obrazovana i ima master diplomu.

Otac Ilona Maska priznao da je dobio drugo dete sa svojom pastorkom FOTO

"Ona je s njim sve vreme i to je jako, jako lepo. Ilon to nema i brinem se za njega", kazao je Erol.

Ovom prilikom je progovorio i o odnosu sa 34-godišnjom pastorkom Janom Bezaudenhaut, sa kojom ima dvoje male dece.

"Još uvek moram da upoznam muškarca koji ne želi da bude ženskaroš pa kad ga upoznam, javiću vam", kazao je Erol, koji je bio u braku s Janinom majkom dve godine tokom devedesetih te nakon razvoda nije video niti razgovarao s njom sve do 2014. godine. A zatim ga je ona našla kada je prolazio kroz teško razdoblje i njihov se odnos pretvorio u romansu.

Kada je jedan od voditelja sugerisao da je Jana njegovo biološko dete, Erol je to brzo opovrgnuo. "Ne, ne, to je potpuno normalan odnos", rekao je uprkos razlici od 42 godine koja stoji među njima.

Surovo iskrena majka Ilona Maska: "Nismo imali novca za meso i stolice, ali smo imali volju"

Podsetimo, prošlog meseca je otkrio da su on i Jana Bezaudenhaut dobili ćerku 2019. godine, godinu dana nakon što se rodilo njihovo prvo dete, sin Eliot Raš, koji sada ima pet godina.

Otkrio je i da se Ilonu Masku i njegovim sestrama ne sviđa njegov odnos s njihovom polusestrom.

"I dalje im se ne sviđa. Još uvek im je to pomalo jezivo jer im je ona sestra. Zapravo, polusestra", rekao je tada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Maskov otac otkrio da nije ponosan na sina: "Ne vozim Teslu"

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Avg.2022, 00:08

Otac Ilona Maska Erol Mask je u radijskom intervju za "Kajli i Džeki'O šou" priznao da nije ponosan na svog sina milijardera i da ne vozi Teslin auto, te je objasnio zašto se oženio i dobio dijete sa pastorkom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.