Epstinova robinja bila je prisiljavana da spava s princom Endrjuom: On zna šta je uradio

Izvor: B92, 28.Avg.2019, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Epstinova robinja bila je prisiljavana da spava s princom Endrjuom: "On zna šta je uradio"

Žena koja je optužila Džefrija Epstina za seksualno zlostavljanje i trgovinu seksualnim robljem ponovila je da je bila prisiljena da spava sa princom Endrjuom kad je imala 17 godina.

Ona je pozvala princa da bude pošten i prizna jer "zna šta je uradio", prenosi BBC.

Virdžinija Đufre se oglasila posle saslušanja i osvrnula se na to što vojvoda od Jorka stalno poriče bilo kakvu krivicu u slučaju Epstin, tvrdeći da nikada nije video niti naslutio da se bilo šta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << loše događa. Čak 15 osoba dobilo je priliku da svedoči pred sudom u Njujorku o krivici Epstina, protiv kojeg je sada zatvoren slučaj zbog nasilne smrti.

Virdžinija (35) kaže da je tri puta bila primorana da ima seks sa princom Endrjuom, koji poriče sve optužbe. Ona je optužila Epstina da ju je držao kao "seksualnu robinju”.

"Moje nade su brzo propale i moji snovi su ukradeni", rekla je na sudu.

Đufreova je imala 15 godina kada je radila u golf centru na Floridi u vlasništvu Donalda Trampa, kada joj je prišla Epstinova "madam" Gislejn Maksvel i tražila da Epstinu uradi masažu. Kada je upitana za komentar o princu Endrjuu tokom konferencije, rekla je:

"On zna šta je uradio i može to da potvrdi. On tačno zna šta je uradio i nadam se da će priznati."

Princ Endrju se vajkao nedavno da je bila greška što se viđao sa Epstinom nakon što je pušten iz zatvora pre oko decenije, dodavši da nikada nije video ili sumnjao na kriminalno ponašanje, prenosi Nedeljnik.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"ON ZNA ŠTA JE URADIO" Epstajnova sek*ualna robinja sa 17 godina prisiljena da spava sa princom Endrjuom! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2019

Žena koja je optužila Džefrija Epstajna za seksualno zlostavljanje i trafiking ponovila je da bila prisiljena da spava sa princom Endrjuom dok je imala 17 godina. Ona je pozvala princa da bude pošten i prizna jer "zna šta je uradio", prenosi BBC...Virdžinija Đufre se oglasila posle saslušanja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.