Endru Tejt javno isprozivao princa Harija: On je jadan i nesrećan, kod njih vlada mizerija

Izvor: B92, 31.Jul.2023, 15:31

Endru Tejt javno isprozivao princa Harija: "On je jadan i nesrećan, kod njih vlada mizerija"

Endru Tejt je u jednom intervjuu javno komentarisao princa Harija i tom prilikom nije zvučao prijateljski prema njemu.

Princ Hari je oduvek privlačio pažnju, naročito nakon što se sa Megan Markl odselio iz Velike Britanije, nakon čega su počeli i javno da istupaju protiv kraljevske porodice.

Svoje mišljenje o njemu je dao i Endru Tejt.

"On je sve ono što muškarac ne treba biti. Ja znam kako je taj čovek jadan i koliko je jadna njegova žena. Nema >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šanse da je on srećan u tom scenariju. Da bi muškarac bio srećan, treba biti poštovan. On ne poštuje sam sebe, porodica ga ne poštuje i ne poštuje ga njegova žena. Kod njih vlada mizerija. Dao je sve i nije dobio ništa. Ja bih mogao pričati s Harijem deset sati i mogao bi mi objasniti sve, imati najbolje argumente, ali na kraju dana ja bih mu rekao da ne želim da budem poput njega. Niko ne želi da bude poput njega. Taj čovek se u životu nije borio ni za šta i ni sa čim. Ako vam se ništa loše ne događa, postaćete princ Hari. Čovek je rođen u kraljevskoj porodici, a nema nimalo časti. Ostaće nesrećan. Njega svi mrze i svi ga smatraju izdajnikom. Misli da ima ljude na svojoj strani, ali kad sam sebe prikažeš kao zmiju, niko te ne voli", rekao je on i izazvao gomilu komentara.

Podsetimo, ovaj kontroverzni influenser je bio za trgovinu ljudima, silovanje i formiranje kriminalne grupe za seksualno iskorišćavanje žena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.