Emina Jahović progovorila o bivšem mužu, a ono što je rekla iznenadilo je mnoge

Izvor: B92, 26.Mar.2019, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina Jahović progovorila o bivšem mužu, a ono što je rekla iznenadilo je mnoge

Pevačica Emina Jahović se razvela od turskog pevača Mustafe Sandala, ali je njihov odnos danas civilizovan zbog njihova dva sina.

Emina je istakla da joj je sreća njenih sinova najvažnija u životu i zato se trudi da očuva dobre odnose sa bivšim suprugom Mustafom.

"Mustafa i ja imamo zajednički interes, a to su naša deca. Ne smemo da uradimo ništa što bi moglo da povredi našu decu. Mi smo još uvek mladi ljudi i možemo da imamo i partnere u životu, ali to >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mora da bude odmereno i pametno. Bitno je da se naša deca jednog dana ponose", naglašava Emina.

Emina je nedavno raskinula vezu sa turskim biznismenom Sadetinom, a on je već pronašao devojku, poznatu tursku manekenku.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.