Emili Ratajkovski, iskreno: Da sam ga prijavila, nikada ne bih postala supermodel

Izvor: B92, 06.Okt.2021, 15:24

Emili Ratajkovski, iskreno: "Da sam ga prijavila, nikada ne bih postala supermodel"

Emili Ratajkovski je otkrila zašto ranije nije optužila Robina Tika za seksualno zlostavljanje na snimanju spota za pesmu "Blurred Lines".

Supermodel (30) je optužila Robina Tika (44) da ju je uhvatio za grudi kada su ostali sami tokom snimanja spota 2013. godine.

Emili Ratajkovski je otkrila za strane medije da o nasilju nije progovarala ranije jer bi to uticalo na njenu karijeru.

"Bila sam nepoznati model i da sam rekla šta se desilo ili se na bilo šta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << požalila, ne bih bila ovde gde sam danas. Ne bih bila poznata", objasnila je.

Emili Ratajkovski je odluku da ipak progovori donela zbog izlaska njene knjige "Moje telo" jer je u njoj prikazan razvoj i promena perspektive modela.

"Napisala sam knjigu o evoluciji moje životne filozofije i ona uključuje mnoštvo iskustava iz moje karijere i života, te promene načina na koje ih danas posmatram", zaključila je Emili.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.