Ema Votson o najstrašnijoj stvari koju je uradila: Meni je to bio incest VIDEO

Izvor: B92, 11.Apr.2023, 19:13

Ema Votson o najstrašnijoj stvari koju je uradila: "Meni je to bio incest" VIDEO

Glumica Ema Votson otkrila je da su svi hteli da prisustvuju snimanju kako bi videli poljubac između nje i glumca Ruperta Grintoma u filmu "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II", a priznala je i kako joj je to bio najneugodniji trenutak tokom snimanja.

Dve decenije nakon prvog pojavljivanja na ekranima, glumci i ekipa Harija Potera ponovo su se okupili za dvadesetogodišnjicu u specijalu "Return To Hogwarts" kako bi zaronili u život iza čarobnjačke franšize, navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dejli mejl.

Ema Votson, koja je glumila Hermionu, govorila je o sceni u kojoj se osećala neugodno tokom snimanja poslednjeg filma poznate franšize. Ona je tada morala da strastveno poljubI Ruperta Grinta, koji je igrao Rona.

Premda su obožavatelji dugo čekali taj trenutak, njima nije bio ugodan jer su, kako kažu, "kao brat i sestra". Naime, zajedno su radili od 11. godina.

"Poljubili smo se i to je bila najstrašnija stvar koju sam ikad morala da učinim. Ne zato što Rupert nije lep, jer postoje milioni devojaka koje bi verovatno odsekle levu ruku kako bi ga poljubile, nego je jednostavno izgledalo kao incest. To je jedini način na koji to mogu opisati", rekla je glumica i dodala da je barem mogla da drži zatvorene oči, pa je početak poljupca bio lagan.

"Najgore je kad smo morali da otvorimo oči i da se pogledamo. Smejali smo se, pa nismo mogli da nastavimo", rekla je, a u specijalu se i Grint prisetio te scene.

"Očito je da je naše ljubljenje bilo najstrašnija stvar kroz koju je iko od nas morao da prođe", rekao je, a kolega Danijek Redklif, koji je igrao Harija Potera, priznao je da je na to snimanje došao samo kako bi video čuveni poljubac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.