Elizabeta Kanalis u borbi za spas životinja

Izvor: B92, 19.Jul.2012, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elizabeta Kanalis u borbi za spas životinja

Italijanski supermodel i bivša devojka Džordža Klunija, Elizabetta Kanalis, poslednja je u nizu poznatih ličnosti koje su odlučile da pomognu organizaciju PETA u spasavanju životinja.

Elizabeta Kanalis u prvom videu podseća vlasnike kućnih ljubimaca da ih ne ostavljaju u automobilu toplih letnih dana. Dok se automobil zagreva, Kanalis, koju je neko "ostavio" u automobilu, proživljava simptome toplotnog udara i pokušava da izađe. Naravno, tokom celog videa, ona izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neverovatno lepo i izazovno.

<

U drugom videu, Kanalisova zahteva od vlasnika kućnih ljubimaca da ih ne izvode napolje tokom toplih dana. "Ukoliko je nama pretoplo, budite sigurni da je pretoplo i našim psima", kaže ona.

Elizabeta Kanalis je poslednja među manekenkama koja je odlučila da pomogne PETA-i, osim nje to su uradile još i Džoana Krupa, Naomi Kembel i Imodžen Bejli.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klunijeva bivša se okrenula kućnim ljubimcima (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 19.Jul.2012

Italijanska zvezda Elizabeta Kanalis, inače bivša devojka Džordža Klunija, pridružila se brojnim slavnim ličnostima koje su podržale PETA i njihove akcije za zaštitu životinja zanimljivim video klipovima...U prvom izuzetno poučnom video klipu, PETA i Elizabeta Kanalis podsećaju vlasnike kućnih...

Nastavak na NaDlanu.com...

Elizabeta Kanalis ponovo spašava životinje

Izvor: Poznati.info, 19.Jul.2012

Italijanski supermodel Elizabeta Kanalis snimila je još jednu reklamu za organizaciju za zaštitu životinja PETA...U video materijalu Elizabeta demonstrira kako se osećaju životinje koje vlasnici na visokim temeraturama ostave satima zaključane u kolima. Manekenka u propagandnom spotu demonstrira...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.