Elizabet Tejlor: Veličina je ipak bitna

Izvor: B92, 09.Feb.2011, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elizabet Tejlor: Veličina je ipak bitna

Legendarna filmska lepotica Elizabet Tejlor dala je intervju za najnovije izdanje Harper’s Bazaara zvezdi rijaliti šoua Kim Kardašijan. One su razgovarale o ličnim strastima, dragom kamenju, praktičnim stvarima i značaju davanja.

„Nikada nisam planirala da prikupljam nakit nit da imam toliko muževa”, počela je Elizabet svoju ispovest. „Život mi se desio, kao što se dešava svakom drugom”.

Iako Tejlorova smatra sebe srećnom što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poseduje neke lepe i dragocene stvari, ona dodaje: „Nikada se nisam osećala više živom nego dok sam gledala decu kako se raduju i velike umetnike u svojim nastupima i nikada se nisam osećala bogatijom nego kad sam ispisala visok iznos na čeku koji sam poklonila udruženju za borbu protiv side”.

Njen savet, posle svega, jeste da „sledite svoje strasti i svoje srce i stvari koje želite će vam same doći”.

Iako je postala poznata još u 12. godini, uloga Kleopatre koju je odigrala pre pola veka stavila ju je na naslovnu stranu svakog magazina na svetu - gde je ostala i decenijama kasnije.

Pa ipak, lično nije imala kraljevske aspiracije. „Nikad nisam htela da budem kraljica”, kaže. „Kleopatra je bila samo deo mog posla i bilo je zabavno igrati je, ali to nije stvarno. Iako se divim njenim instinktima za preživljavanje, stvari koje su meni važne - da budem majka, poslovna žena i aktivistkinja - rađaju se iz velike strasti”.

Kim Kardašijan je, naravno, upitala i da li je veličina bitna - misleći na dijamantsko prstenje. Tejlorova je tokom života prikupila pozamašnu kolekciju ovog dragog kamenja. Od trećeg supruga Majka Toda dobila je dijamant od 29,4 karata a peti (i šesti) muž, Ričard Barton, poklonio joj je Krupp dijamant od 33,19 karata i još jedan od 69,42 karata.

„Krupp je izvanredan kamen”, kaže Liz. „Kada svetlost prodre kroz njega udahne mu neverovatan sjaj i život. Veličina jeste bitna, ali je bitnija veličina emocije koja prati prsten”.

A na pitanje da je Ričard Barton danas živ da li bi Liz bila udata za njega, Elizabet je odgovorila, „Neizostavno bismo se ponovo venčali, ali to nije nešto o čemu želim da pričam”.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Elizabeta Tejlor: Nikad nisam tražila puno muževa i nakita

Izvor: S media, 10.Feb.2011, 01:06

Glumačka diva mladima je poručila da slušaju svoje srce i strast, a onda će stvari koje trebaju doći same od sebe. Odgovarala je na pitanja Kim Kardašian...Elizabeta Tejlor (79) u intervjuu s Kim Kardašian (30) odgovorila je na neka pitanja o svom ljubavnom životu. Starleta je glumačkoj divi...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.