Elizabet Harli u pripijenoj haljini koja jedva prekriva grudi FOTO

Izvor: B92, 02.Dec.2021, 15:45

Elizabet Harli u pripijenoj haljini koja jedva prekriva grudi FOTO

Britanska glumica Elizabet Harli (56) objavila je kratak video-zapis sa jednog snimanja na profilu na Instagramu i za tu priliku je obukla malu, crnu haljinu.

Kreaciju potpisuje italijanska kuća Versače. Nasmejana Elizabet samouvereno pozira u haljini koja joj jedva prekrila grudi.

Njen atraktivan izgled je komentarisala i sama Donatela Versače, koja je napisala: "Daaaaaaaa...Sjajno."

Naravno da nisu izostali i komentari pohvale: "Savršena", "Prelepo i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << super seksi", "Jednostavno – savršena, kao i uvek", pisali su joj.

Saradnja Harlijeve i Versačea počela je pre 27 godina, kada je ova britanska glumica oduševila modnu javnost pojavivši se u smeloj kreaciji sa zlatnim detaljima ove modne kuće.

Tada se pojavila sa tadašnjim dečkom Hjuom Grantom na premijeri filma "Četiri venčanja i sahrana".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.